Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Harmadfokúra emelték és meghosszabbították a hőségriadót Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. augusztus 08.

Image

A szerdától elrendelt II. fokozatú hőségriasztást III. fokozatú hőségriadóra emelte, és ezzel egy időben augusztus 11-én, kedden 24.00 óráig meghosszabbította az Országos Tisztifőorvos. Székesfehérváron továbbra is segítik a hőség elviselését vízosztással, tűzcsapokra felszerelt ivókutakkal és nyitva tartanak a klimatizált, illetve hűvös helyek is.
Tovább...
 
Ejtőernyősök XXIII. Sárpentelei Találkozója Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. augusztus 08.
Koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a Székesfehérvári Repülő és Ejtőernyős Emlékműnél tegnap 10 órakor, majd baráti találkozóra került sor a Börgöndi repülőtéren. A programot a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesülete szervezte az Ejtőernyősök XXIII. Sárpentelei Találkozója alkalmából.
Tovább...
 
ÚJABB HERBARIUS TÚRÁKAT HIRDET A FEKETE SAS PATIKAMÚZEUM Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 08.
A Herbarius programok keretében új sorozat indult, amelynek során gyógynövényekkel ismerkedhetnek az érdeklődők szervezett gyűjtőtúrák keretében. A következő túrákat 2015. augusztus 8-án és 9-én, szombaton és vasárnap is egyaránt reggel 9.00 órakor indítják. A programokat Lencsés Rita fitoterápiás végzettségű szakértő vezeti.
Tovább...
 
Sóstói Szomszédoló Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 08.

Image

Vidám családi programokkal várják szombaton Alsóváros, Tóváros, Sóstó és az Őrhalmi szőlők lakóit a Szárcsa utcai játszótérnél. A Sóstói Szomszédoló 13 órakor kezdődik: gulyásevésre invitálják a lakókat, majd egészen estig zenés-táncos színpadi programok, egészségügyi szűrések, kézműves foglalkozások és gyermekprogramok szórakoztatják a vendégeket.
Tovább...
 
VÉRTESI BARANGOLÁSOK - NEMZETKÖZI TELJESÍTMÉNYTÚRÁT HIRDETTEK Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 08.
A Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület "Vértesi Barangolások" címmel nemzetközi teljesítménytúrát szervezett, amelyet augusztus 9-én rendeznek meg. A résztvevők 4 távon nevezhetnek. Az 5 km- es és 10 km-es távokat elsősorban gyerekes családoknak, a 25 km és 50 km-es távokat pedig rendszeresen nagyobb távon, edzett túrázóknak ajánlják.
Tovább...
 
SEGÍTSÉGET KÉRNEK A VIKTÓRIA REHABILITÁCIÓS KÖZPONT LIFTJÉNEK JAVÍTÁSÁHOZ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 07.

Image

Elromlott a fehérvári Viktória Rehabilitációs központ otthonrészlegének liftje. Az otthonrészlegben olyan súlyosan mozgássérültek élnek, akiknek mindennap szükségük van a lift használatára, mivel lépcsőn nem tudnak közlekedni. A központ vezetői azt kérik, hogy aki tud, segítsen, támogassa pénzadományával az intézményt. A pénzt a fenntartó Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesülete OTP 11736116-20027801 sz. számlájára lehet utalni.
Tovább...
 
Szombaton nem lesz ügyfélfogadás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. augusztus 07.

Image

Az augusztus 20-i nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódó munkanap-áthelyezés miatt módosul a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása. Augusztus 8-án, szombaton a hivatal zárva tart. Hétfőtől ismét a megszokott rend szerint fogadják az ügyfeleket.
Tovább...
 
Rendesen hasít az új Windows Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. augusztus 07.

Image

Egy nap alatt több mint 14 millió számítógépre telepítették a Microsoft új operációs rendszerét, a Windows 10-et. A cég célja, hogy három éven belül egymilliárd eszközön fusson a megoldás. Alig néhány napja lehet letölteni a Windows 10-et, és bár első körben csak a tesztelésben részt vevők kaphatták meg a rendszert, a Microsoft közlése szerint 24 óra alatt már több mint 14 millió számítógépre telepítették. A megoldás egy éven keresztül ingyen lesz elérhető a Windows 7 és 8.1 rendszert használó egyéni felhasználók számára.
Tovább...
 
Ejtőernyősök XXIII. Sárpentelei Találkozója Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 07.
Megemlékezés és koszorúzás lesz a Székesfehérvári Repülő és Ejtőernyős Emlékműnél ma, 10 órakor, majd baráti találkozóra kerül sor a Börgöndi repülőtéren. A programot a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesülete szervezi az Ejtőernyősök XXIII. Sárpentelei Találkozója alkalmából.
Tovább...
 
Szúnyogirtás csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 06.

Image

Magyarország Kormánya elrendelte hazánk területén a csípőszúnyog gyérítést. A légi irtásra augusztus 06-án, csütörtökön napnyugtát megelőzően kerül sor. Rossz idő esetén a tartaléknapok: augusztus 07-e és 08-a. A felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre veszélytelen, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseke
t.
Tovább...
 
TÁRLATVEZETÉS AZ ÓRAMÚZEUMBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 06.
Az érdeklődők augusztus 6-án csütörtökön 15 óra és 17 óra között óránként vehetnek részt azokon a tárlat- vezetéseken, amelyeken Kovács Jenő órásmester személyesen mutatja be magángyűjteményét és vezeti be látogatóit a különleges időmérők történetébe.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14136 - 14146 / 20492